Selecteer een pagina
De e-mark is veel meer dan een stempel.
Het is een elektronisch mobiel markeerapparaat dat afdrukken in full colour aanbiedt in bijna onbeperkte ontwerpen en variaties. Indrukwekkende adresafdrukken met logo’s en afbeeldingen maar ook tijd en zelfs QR-code of barcode zijn mogelijk, evenals nummeringsfunctionaliteiten. De e-mark wordt bediend met een mobiel apparaat of via een desktop. De meegeleverde gratis app biedt uitgebreide mogelijkheden om individuele en unieke afdrukken of beter gezegd indrukken te maken en ze ook te organiseren.

Kantoor- en organisatiehulpmiddel
De e-mark is een multifunctioneel kantoortool om op afgedrukte documenten te stempelen, op mappen of kantoorapparatuur te markeren en het kantoorleven meer gediversifieerd te maken. Speciale functies zoals automatische datum en tijd, QR- en barcodegenerator en een set vooraf gedefinieerde sjablonen vereenvoudigen kantoorwerk.

Personalisatie- en marketingtool

Met de e-mark kunnen allerlei mappen, enveloppen, tassen, … eenvoudig worden gepersonaliseerd en is het perfect voor marketingdoeleinden. Gebruik het op evenementen of in contact met uw klanten.

“Plug and play”
Veelkleurige afdrukken
Verfijnde app voor onbeperkte opdrukontwerpen
Datum-, tijd- en nummeringsgenerator
QR-code en barcodegenerator
Aangepaste afdrukontwerpen
Kant-en-klare stempelafdrukken

Meer info en bestelmogelijkheid klik hier
Meer info en bestelmogelijkheid klik hier