Selecteer een pagina

Teamkleding – Sport

Van standaard T-shirt tot volledig gepersonaliseerde teamkleding en professionele wedstrijdkledij volledig op maat van ontwerp tot realisatie

“Voor elke sport zijn er speciale vereisten voor wedstrijdkleding en de bijhorende teamkleding. Net daarom verzorgen we het totaalplaatje met compleet maatwerk van ontwerp tot realisatie”

Ervaring met clubs: Tennis, padel, volleybal, handbal, rugby, atletiek, jogging, wielrennen, hockey, voetbal, basketbal, gymnastiek, dans, zwemmen, triathlon, golf, fitness…

Gratis en vrijblijvend advies als premium dealer of invoerder om de juiste keuzes te kunnen maken tussen producten van gespecialiseerde topmerken in de sportwereld 

We bieden een ruime keuze van textiel en mogelijkheden voor teamkleding van topmerken aan betaalbare prijzen voor sportclubs, teams, verenigingen, evenementen, steden, gemeenten, scholen, particulieren, zelfstandigen of bedrijven 

 

Snelle leveringen

Professionele merken

Zeer uitgebreid aanbod

Specialisatie in maatwerk

Sublimatie van wedstrijdshirts mogelijk

Met of zonder opdruk voor personalisatie

Compleet aanbod voor dames, heren en kids

Topkwaliteit producten van meerdere sportmerken

VOLLEYBAL

TENNIS

RUGBY

PADEL

FITNESS

HANDBAL

We bieden clubs een mogelijkheid tot totaalpakket met één aanspreekpartner en tal van extra opties

Uniek concept voor samenwerking met clubs voor totaalpakket van teamkleding, ballen, sponsoring, acties, sponsorborden…
Het DV13-team met jarenlange ervaring in de professionele sportwereld en printservice staat klaar om jullie verder te helpen met maatwerk en topservice voor clubs, teams en verenigingen.

Alles wat een club of team nodig heeft en nog zoveel meer!

CLUBACTIES

Maatwerk voor clubs, teams en verenigingen

 

Sponsoring en hoogste korting op topmerken

Volledig op maat gesublimeerde wedstrijdshirts mogelijk

Eigen productlijn voor maatwerk van ontwerp tot realisatie

Assistentie bij pasdagen

Actiedagen in de club (met deel opbrengst voor club)

Gratis clubwebshop (met deel opbrengst voor club)

Extra korting bij ballen, sportmateriaal

Maatwerk voor sponsorborden of spandoeken

Extra sponsoring jeugdteams of damesteams

Mogelijkheid tot initiatielessen keepers + tal van acties

Snelle levertijden met flexibele service (textieldruk intern)

Ruime ervaring in professionele sportwereld en textieldruk

“We hebben duidelijk veel meer te bieden dan alleen maar voetbalkleding. Aangepaste kledij voor vele sporten en oplossingen voor elk team of vereniging die klasse en teamspirit wil uitstralen”    

IV-Gripsocks

Heb jij de IV-Gripsocks al geprobeerd? Eenmaal gedragen, wil je nooit meer anders.

De anti-slip sokken bieden ultieme grip, perfecte pasvorm (unisize maat 39-46) en extra steun waardoor jij niet meer wegglijdt in jouw schoenen!

Onze anti slip sokken met het mooie design van ons Infinite Victory logo, zal vanaf nu een 100% gegarandeerde toevoeging zijn aan jouw sport outfit.

Perfecte grip in elke schoen!

Wil jij meer controle, feeling en grip hebben in jouw schoenen? Wendbaarder, sneller en beter presteren dan je ooit hebt gedaan? Kies dan nu voor IV-Gripsocks!

De anti slip sokken van IV-Gripsocks zijn speciaal ontwikkeld met professionals en uitvoerig getest op duurzaamheid, slijtvastheid en behoud van grip en pasvorm.

Haal het maximale uit jezelf!

EXTRA SPONSOR NODIG?

Iedereen krijgt steeds een mooie korting op de aanbevolen verkoopprijzen. We kunnen zorgen voor acties waarbij deel van de opbrengst naar club komt.

Onze prijzen voor clubs zijn top en onze service is gegarandeerd praktisch onklopbaar maar door het bijplaatsen van ons sponsorlogo worden er zelfs nog extra kortingen en voordelen mogelijk. DV13 is dus de gedroomde sponsorpartner voor elk team.

MERCHANDISING OF CLUBSHOP?

CLUBSHOP & MERCHANDISING

We kunnen een GRATIS online-webshop voor merchandising van sportclubs verzorgen. Bestel via de clubshop online en steun daarmee je favoriete club!

Ideaal voor sportclubs maar ook voor scholen, bedrijven, steden, gemeenten, verenigingen (KLJ, Chiro, Scouts, toneelverenigingen, dansclubs,…) die op eenvoudige wijze hun eigen producten aan leden  willen aanbieden zonder al het extra werk en logistiek te moeten regelen.

GRAAG NOG MEER KORTING?

Samenwerkingen met extra kortingen of speciale sponsorcondities zijn altijd bespreekbaar voor clubs, teams, verenigingen, evenementen of bedrijven. Vanwege de mogelijkheid tot sponsoring  en het aanbieden van bijpassende producten (zoals bv. sponsorborden of drukwerken) aan zeer interessante tarieven kunnen we net dat beetje meer en dat is zeker welkom bij elke club!

Van eenvoudige T-shirt, polo, hoodie of sweater tot wedstrijdkledij of volledig gepersonaliseerde teamkleding, sportmaterialen, ballen, reclamepanelen, spandoeken, vlaggen tot drukwerk kunnen we een volledig pakket aanbieden. Textiel met opdruk van naam, nummer, sponsorlogo’s of fanartikelen, artikelen in clubkleuren, merchandising- of promotiematerialen.

TOTAALPAKKET AAN DE SCHERPSTE PRIJZEN

Voor sportclubs kunnen we een totaalpakket  verzorgen met complete service. Hierdoor kan alles heel makkelijk en betaalbaar geregeld worden met slechts 1 aanspreekpartner…DV13

Interesse?   Waarschijnlijk wel want ons concept biedt eigenlijk alleen maar voordelen!

 

Ballen SELECT

 Ontdek onze collectie op 240 pagina’s! In de JAKO catalogus 2022 vindt u alle details over de nieuwe teamlijn PERFORMANCE (leverbaar vanaf 2022 -midden mei) , de nieuwe truien en vele andere nieuwigheden.

Ontdek onze Corporate Teamwear op 129 pagina’s! In de Corporate Teamwear-catalogus vindt u alle details over ons productengamma, de teamlines ORGANIC en DOUBLETEX, evenals een selectie van de meest verkochte artikelen uit ons teamsportassortiment.

Sponsorborden

Reclame- of sponsorborden met hoogste resolutie in fotokwaliteit en met UV-bestendige bedrukking aan interessante clubprijzen.

Bezoek onze webshop voor meer info of om makkelijk online te kunnen bestellen. Je mag ons natuurlijk ook steeds vrijblijvend contacteren voor gratis advies.