Profvoetballer Davino Verhulst heeft een ervaren salesteam geselecteerd om steeds een perfecte oplossing te kunnen bieden in een hele waaier van activiteiten.

Het team van DV13 heeft  verschillende diensten en producties volledig in eigen beheer. Verder is er de verdeling van een aantal topmerken en samenwerking met gespecialiseerde partners om u nog beter van dienst te kunnen zijn als één aanspreekpunt voor totaaloplossingen.  

We breiden uit en stellen met veel plezier onze nieuwe commerciële manager voor…

Carmen Baetens is op 1 februari 2022 van start gegaan als commercieel manager bij DV13.

Carmen komt over van de firma Sack Zelfbouw waar ze haar strepen verdiende als assistente van de zaakvoerster en groeide op in een voetbalfamilie en ook de sportieve kant heeft dus voor haar geen echte geheimen meer.

Ze is vanaf nu je aanspreekpunt voor al jouw nieuwe projecten en kijkt er enorm naar uit om mee te werken aan de verdere groei van DV13.

Welkom Carmen!

Rechtstreeks aanspreekpunt salesteam

Davino Verhulst

Bestuurder - PR

0472 11 50 84

davino@dv13.be

Carmen Baetens

Commercieel manager

+32 (0)470 04 61 53

carmen@dv13.be   

Nicky Evrard

Sales

+32 (0)470 95 68 19

nicky@dv13.be   

Verdeelpunten

  • DV13 – Lier
  • Herzele
  • Nossegem
  • Temse
  • Diest

In 2022 komen er extra regionale winkels, verdeelpunten en dealers bij om nog meer en sneller van dienst te kunnen zijn. 

Binnenkort meer info….

Een samenwerking op lange termijn met klant en leverancier staat bij ons centraal. We leveren maatwerk met snelle, flexibele service en steeds topkwaliteit aan betaalbare prijs!