Selecteer een pagina
Compleet gamma stempels en gravures beschikbaar

 Wij hebben het breedste gamma stempels in voorraad van de bekendste merken als Colop, Eos, Trodat, Reiner, Noris, Heri,…

Een professionele indruk. Uw stempelafdruk haarscherp en in perfecte kwaliteit.

Wij drukken onze stempel alvast niét op het milieu. De stempels worden allemaal duurzaam en ecologisch geproduceerd.

U kan deze voortaan ook rechtstreeks bestellen via onze webwinkel. Daar vindt u een ruime keuze om een selectie te maken op zeer gebruiksvriendelijke manier. De stempel kan binnen de kortste tijd op maat worden geproduceerd.

De eenvoudigste manier om stempels en gravures te bestellen…

Gedetaileerde informatie vindt u in onze stempelshop

Gratis drukproef

Indien gewenst, bezorgen we u binnen de 24 uur een gratis drukproef van uw stempelontwerp. Dit gebeurt via een mail waarin u het ontwerp kunt goedkeuren, wijzigen of annuleren. Eenvoudiger kan haast niet!

Een bedrukte naambadge bestellen met naam en logo  wordt kinderspel. Je kan heel eenvoudig een logo uploaden en de gewenste tekst opgeven zodat wij uw persoonlijke naambadge maken die we volgens uw voorkeur in kleur bedrukken door sublimatie. De keerzijde van uw naambadge wordt voorzien van een krachtige magneet. Deze badges kunt u online bestellen in een handomdraai!

We bieden een compleet gamma gravures, plaatjes en signalisatie in standaard versie of volledig op maat gemaakt en in vele speciale uitvoeringen…

Bekijk hier alle modellen

Meer gedetailleerde info en bestelinfo