Selecteer een pagina

2021   Intrek in nieuw industrieel gebouw en opstart eigen sublimatielijn sportkledij

2020   Verdeling nieuwe topmerken en uitbreiding DV13-team + nieuwe producten Coronapreventie

2019   DV13 neemt salesactiviteiten over van Publimac nv en breidt aanbod producten sterk uit

2018   Sportafdeling / specialisatie in teamkleding – E-commerce activiteiten

2017   Naamswijziging “De Marketiers” in Publimac nv en opsplitsing activiteiten

2013   Extra overname drukkerij te Mechelen – specialisatie digitaal en grootformaat

2012   Overname drukkerij te Tessenderlo – offset en digitaal

 

 

Historiek  

 

2021-2022

Na de lastige coronaperiode werken we volop verder aan de uitbouw en samenwerking met diverse sportclubs en verenigingen. Sinds 2022 is er ook de uitbreiding van ons aanbod met sportmerk DARE voor compleet maatwerk van sportkleding. Onze nieuwe commercieel manager Carmen Baetens  komt de verdere groei mee ondersteunen  sinds februari 2022.

 

NOVEMBER/DECEMBER 2020

Verhuis naar industrieel pand in nieuwe KMO-zone.  

 

 

MAART/APRIL/MEI 2020

Gedurende Coronaperiode hebben we bewust geopteerd om mee te helpen aan de bestrijding en onze webshop aangepast tijdens de eerste lockdownfase.

Samen met onze partners, leveranciers, relaties en klanten hebben we een pakket preventieve producten geselecteerd om Coronavirus mee helpen te verslaan. Via onze aangepaste webshop werden deze nieuwe artikelen verdeeld.

MAART 2020   

Ook de exclusieve verdeling van  bijkomende topmerken ONEkeeper en IV Gripsocks zullen bijdragen aan verdere uitbreiding van onze mogelijkheden. 

 

FEBRUARI 2020   

Uitbreiding team

Vanaf februari wordt het team verder uitgebreid om nog extra service te kunnen bieden in een grotere regio en nog meer gespecialiseerde ervaring “in huis te halen” met  Nicky Evrard (keepster AA Gent Ladies en het nationale team van België Red Flames). De eigen lijn om 100% maatwerk in gesublimeerde  teamkleding te kunnen maken wordt verder ontwikkeld samen met een uniek concept voor sponsoring van clubs.

 

DECEMBER 2019   

Overeenkomst afgesloten voor partnerships en verdeling succesvolle topmerken

Vanaf 1 januari 2020 zullen enkele nieuwe topmerken het aanbod komen vervolledigen en wordt ook de eigen afdeling productie en sales verder uitgebouwd

 

AUGUSTUS 2019 

DV13 heeft bijzonder succesvolle start!

De nieuwe aanpak heeft direct resultaat en het team wordt al direct versterkt met extra mensen en nieuwe producten.

Een nieuwe innovatieve printtechniek wordt geïntroduceerd en een compleet nieuwe textiellijn wordt ontwikkeld. Deze kleding zorgt voor stijlvolle en technische aanpassingen gericht op specifieke sporttakken en volgt de nieuwste trends in casual wear.

 

 

MEI 2019   

DV13 neemt salesactiviteiten Publimac nv over

Verdeling van de producten van Publimac nv wordt samen met nieuwe zakenpartner Davino Verhulst verdergezet via het nieuwe bedrijf DV13. Er zullen vanaf dan extra producten en nieuwe activiteiten bijkomen. De klanten van DV13 zullen nog beter geholpen kunnen worden door een sterker en uitgebreider team dat wel garant staat voor de welbekende service.

UITBREIDING TEXTIEL

Verdere uitbreiding basic textiel om een compleet aanbod en aanvullend gamma te kunnen bieden voor teamkleding.

 

 

JUNI 2018   

VERNIEUWING WEBSHOP + SAMENWERKING SPORTCLUBS

De webshops werden in een gebruiksvriendelijker en moderner jasje gestoken.

  • webshop sport – textiel 

Verder worden er samenwerkingsakkoorden afgesloten met verschillende sportclubs voor merchandising teamkleding.

 

 

MEI 2017   

OPSPLITSING ACTIVITEITEN EN NAAMSWIJZIGING 

Het deel klassieke copy/drukwerkactiviteiten te Tessenderlo en Mechelen werd op 1 mei 2017 verkocht.  De officiële benaming  van de vennootschap wijzigt van De Marketiers in Publimac en er wordt voortaan met het overige deel activiteiten gewerkt om meer te kunnen specialiseren en nieuwe producten te ontwikkelen.  

2016 

UITBREIDING MET NIEUWE PRODUCTEN

Grote uitbreiding van aanbod producten met verdeling van enkele sterke topmerken zoals bv. het Duitse sportmerk JAKO. Voor het grootformaat komt er in februari 2016 nog een extra grootformaatprinter bij in de vestiging te Mechelen. Verder worden samenwerkingsakkoorden gesloten met gespecialiseerde firma’s om productportfolio nog verder te kunnen uitbreiden.

 

2015  

UITBREIDING MACHINEPARK

Het machinepark wordt op 30/12/2015 nogmaals vernieuwd om nog sneller en efficiënter te kunnen produceren met extra mogelijkheden volgens de laatste technologieën. Buiten de klassieke offsetdruk is er vooral nood aan sterke uitbreiding op gebied van digitale print.

Digitaal printen betekent geen opstartkost en daardoor lagere stukprijzen voor kleine aantallen of gepersonaliseerd werk. Zeer snelle levertijden is hiervan ook een sterke troef. De nieuwe digitale printpersen zijn gericht op zuivere kwaliteit met nog hogere snelheid en geschikt voor een grote diversiteit aan printmedia.

 

2014  

NIEUWE PRINTERS

Na het succes van de vernieuwing door uitbreiding van activiteiten en machinepark voor de afdeling grootformaat en belettering is het nu de beurt aan vernieuwing voor digitaal printen. Op 23 juni 2014 werden 3 compleet nieuwe productiemachines geleverd om de productiecapaciteit sterk te kunnen verhogen. Deze nieuwe machines, aangestuurd door de modernste software, garanderen ook een uitmuntende kwaliteit vanwege het gebruik van de allernieuwste technieken.

 

2013  

VESTIGING MECHELEN

De vestiging te Mechelen opent in 2013 na overname van de Mechelse “citydressing”  stadsdrukkerij. Er ontstaat een extra vestiging te Mechelen voor maatwerk en oplossingen in grootformaatprinting, belettering, signalisatie en digitaal printen.

 

2012   

VESTIGING TESSENDERLO

De toenmalige copyshop/drukkerij wordt overgenomen door Marc De Belser en krijgt de naam De Marketiers.

Vanaf dan start print- en drukwerk met nieuwe machines voor ruimere doelgroep waarvoor tal van nieuwe producten en diensten worden gelanceerd.

 

1978   

OPRICHTING

Een klassieke offsetdrukkerij werd opgestart te Engsbergen en midden jaren ’90 verhuist deze naar Tessenderlo.