Historiek

2019   DV13 neemt activiteiten over en breidt team en aanbod producten sterk uit

2018   Sportafdeling / specialisatie in teamkleding – E-commerce activiteiten

2017   Naamswijziging in Publimac nv en opsplitsing activiteiten

2013   Extra overname drukkerij te Mechelen – specialisatie digitaal en grootformaat

2012   Overname drukkerij te Tessenderlo – offset en digitaal

 

 

Historiek  

            

  

AUGUSTUS 2019   

DV13 heeft bijzonder succesvolle start!

De nieuwe aanpak heeft direct resultaat en het team wordt al direct versterkt met extra mensen en nieuwe producten.

Een nieuwe innovatieve printtechniek wordt geïntroduceerd en een compleet nieuwe textiellijn wordt ontwikkeld. Deze kleding zorgt voor stijlvolle en technische aanpassingen gericht op sport en volgt de nieuwste trends in casual wear. 

MEI 2019   

DV13 neemt over

Verdeling van de producten van Publimac nv wordt samen met profvoetballer Davino Verhulst verdergezet met het nieuwe bedrijf DV13. Er zullen vanaf dan terug nieuwe vestigingen, extra producten en nieuwe activiteiten bijkomen. De klanten van DV13 zullen nog beter geholpen kunnen worden door een sterker en uitgebreider team dat wel garant staat voor de bekende service.

 

UITBREIDING TEXTIEL

Verdere uitbreiding basic textiel om een compleet aanbod en aanvullend gamma te kunnen bieden voor teamkleding. 

 

JUNI 2018   

VERNIEUWING WEBSHOP + SAMENWERKING SPORTCLUBS

De webshops werden in een gebruiksvriendelijker en moderner jasje gestoken.

  • webshop stempels – gravures 
  • webshop sport – textiel – JAKO

Verder worden er samenwerkingsakkoorden afgesloten met verschillende sportclubs voor merchandising Jako teamkleding.

 

MEI 2017   

NAAMSWIJZIGING EN OPSPLITSING ACTIVITEITEN 

De officiële benaming  van vennootschap wijzigt in Publimac en werkt via hoofdzetel te Zandhoven (Pulderbos) met een deel activiteiten dat rechtstreeks wordt verdergezet door Publimac nv om meer te kunnen specialiseren. Het deel klassieke drukwerkactiviteiten te Tessenderlo en Mechelen werd op 1 mei 2017 verkocht.  

 

2016 

UITBREIDING MET NIEUWE PRODUCTEN

Grote uitbreiding van aanbod producten met verdeling van enkele sterke topmerken zoals bv. het Duitse sportmerk JAKO. Voor het grootformaat komt er in februari 2016 nog een extra grootformaatprinter bij in de vestiging te Mechelen. Verder worden samenwerkingsakkoorden gesloten met gespecialiseerde firma’s om productportfolio nog verder te kunnen uitbreiden.

 

2015  

UITBREIDING MACHINEPARK

Het machinepark wordt op 30/12/2015 nogmaals vernieuwd om nog sneller en efficiënter te kunnen produceren met extra mogelijkheden volgens de laatste technologieën. Buiten de klassieke offsetdruk is er vooral nood aan sterke uitbreiding op gebied van digitale print.

Digitaal printen betekent geen opstartkost en daardoor lagere stukprijzen voor kleine aantallen of gepersonaliseerd werk. Zeer snelle levertijden is hiervan ook een sterke troef. De nieuwe digitale printpersen zijn gericht op zuivere kwaliteit met nog hogere snelheid en geschikt voor een grote diversiteit aan printmedia.

 

2014  

NIEUWE PRINTERS

Na het succes van de vernieuwing door uitbreiding van activiteiten en machinepark voor de afdeling grootformaat en belettering is het nu de beurt aan vernieuwing voor digitaal printen. Op 23 juni 2014 werden 3 compleet nieuwe productiemachines geleverd om de productiecapaciteit sterk te kunnen verhogen. Deze nieuwe machines, aangestuurd door de modernste software, garanderen ook een uitmuntende kwaliteit vanwege het gebruik van de allernieuwste technieken.

 

2013  

VESTIGING MECHELEN

De vestiging te Mechelen opent in 2013 na overname van de Mechelse stadsdrukkerij. Er ontstaat een extra vestiging te Mechelen voor maatwerk en oplossingen in grootformaatprinting, belettering, signalisatie en digitaal printen.

 

2012   

VESTIGING TESSENDERLO

De toenmalige copyshop/drukkerij wordt overgenomen door Marc De Belser.

Vanaf dan start print- en drukwerk met nieuwe machines voor ruimere doelgroep waarvoor tal van nieuwe producten en diensten worden gelanceerd.

 

1978   

OPRICHTING

Een klassieke offsetdrukkerij werd opgestart te Engsbergen en midden jaren ’90 verhuist deze naar Tessenderlo.